Održana sjednica Predsjedništva Hrvatskih suverenista

Zagreb, 06.07.2022. – Održana je 7. sjednica Predsjedništva Hrvatskih suverenista na kojoj se je raspravljalo o aktualnoj političkoj situaciji i djelovanju Kluba zastupnika.
Predsjednik Pavliček izvijestio je članove predsjedništva o pokretanje pitanja povjerenja Gordanu Grliću Radmanu, ministru vanjskih i europskih poslova zbog brojnih neriješenih problema i pitanja iz domene vanjske politike.

Vesna Vučemilović upoznala je članove Predsjedništva o tematskim sjednicama Odbora za obitelj, mlade i sport, a Ladislav Ilčić o svom radu i djelovanju u Europskom parlamentu.

Predsjedništvo je usvojilo kalendar događanja i djelovanja stranačkih organizacija u narednom razdoblju. Donesena je Odluka o raspuštanju gradske organizacije Hrvatskih suverenista Grada Splita zbog neosiguravanja koordiniranih aktivnosti unutar stranačkih tijela gradske organizacije Splita, što je dovelo do slabe aktivnosti članstva i nedovoljne promidžbe uslijed čega stranački potencijal u potpunosti nije došao do izražaja tijekom prekapanje i kampanje za lokalne izbore u gradu Splitu.

Recommended Posts