Što je Pupovac mislio kad je rekao: “Vi ste se zastupniče izvukli”?

Zagreb, 26. studenog 2021. – Danas se u Hrvatskom saboru dogodio nezapamćeni incident. Naime, nakon što je zastupnik Pupovac još jednom govorio o tzv. etničkom čišćenju srpske nacionalne manjine ’90-ih, što za njega nije neuobičajeno, usudio se ići korak dalje. Dva puta je zastupniku i generalu pobjedničke hrvatske vojske Željku Sačiću uputio znakovitu poruku: „Vi ste se zastupniče izvukli“.

Na što je mislio? Je li mislio na četnički metak, granatu ili nož, ne znamo. U svakom slučaju, mi Hrvatski suverenisti možemo sa žaljenjem konstatirati kako niti u najcrnjem scenariju hrvatski branitelji, koji su ’95-te godine slavili pobjedu nad okupatorom, nisu mogli očekivati ovakav izričaj u Hrvatskome saboru.

Bez obzira na šok i nevjericu, mi Hrvatski suverenisti nećemo odustati od prokazivanja političara koji negiraju temelje moderne hrvatske države, a na najvećoj stranci u vladajućoj koaliciji je da još jednom preispita s kim vlada, jer u suprotnom neće imati izgovor za sustavno omalovažavanje ljudi koji su stvarali hrvatsku državu.

Recommended Posts