Marijan Pavliček: referendumska inicijativa Zaštitimo hrvatsku kunu, popis stanovništva 2021.

Supredsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček gostovao je na N1 televiziji i govorio o referendumskoj inicijativi Zaštitimo hrvatsku kunu i popisu stanovništva 2021. godine.

“Hrvatska u ovome momentu nije spremna za ulazak u eurozonu. Pokazatelji u svim ostalim zemljama koje su ušle u eurozonu govore da će doći do drastičnog povećanja svih cijena te da u prvome mahu plaće i mirovine to neće moći pratiti. Hrvatska se po svim gospodarskim pokazateljima nalazi na začelju Europske unije”, ustvrdio je Marijan Pavliček.

Marijan Pavliček kritizirao je odluku hrvatske vlade da se uvede kvota manjinskih popisivača za popis stanovništva ove godine te je objasnio situaciju u Vukovaru.

“U Vukovaru trenutno živi 22 tisuće stanovnika. Sve što bude pokazalo iznad te brojke znači da se radi o netočnim podacima. To su podaci kojima raspolaže gradska uprava već dulji niz godina. Po svim pokazateljima, u Gradu Vukovaru ima do maksimalno 25 posto pripadnika srpske nacionalne manjine”, kazao je Pavliček.

“Sve ostalo su nažalost krivi i fiktivni podaci i bojim se da će i ovaj popis stanovništva otići u totalno krivom smjeru”, zaključio je Marijan Pavliček.

Recommended Posts