Hrvoje Zekanović podržao je Marka Perkovića Thompsona!

13. kolovoza 2021., Šibenik – U četvrtak 12. kolovoza u ranim popodnevnim satima došlo je do provale u kući Marka Perkovića Thompsona u Splitu.

Hrvoje Zekanović, predsjednik i saborski zastupnik Hrvatskih suverenista, u javnom videozapisu dao je podršku Marko Perković Thompson govoreći o neovlaštenom upadu novinara na njegov posjed.

“Hrvatska je očito država dvostrukih mjerila, neki su zaštićeni kao lički medvjedi dok drugima u njihov dom mogu neovlašteno ulaziti, preskačući zid, novinari s kamerama. Hoće li institucije ovaj put ipak reagirati i zaštititi privatno vlasništvo? U svakom slučaju Marko imaš moju punu podršku.”, rekao je Hrvoje Zekanović.

U trenutku provale u kući su bile same 11-godišnje blizanke i 15-godišnji sin Perkovićevih, troje od njihovih petero djece. Thompsona i suprugu nazvala su prestrašena djeca opisujući da po terasi, koja se nastavlja na njihovu dnevnu sobu, hodaju dva muškarca i žena, obilaze oko bazena i približavaju se ulazu u dnevni boravak, prenosi narod.hr.

Recommended Posts