Puna podrška Hrvatskih suverenista Nikoli Grmoji

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović u slobodnom govoru osvrnuo je se na prijetnje smrću saborskom zastupniku Nikoli Grmoji.

“Poštovani predsjedniče Hrvatskog sabora, poštovane kolegice i kolege, neki šute, neki su nejasni, a ja ću ovdje i u svoje osobno ime i ispred svoje stranke Hrvatski suverenisti biti iznimno jasan, dajemo punu podršku kolegi Nikoli Grmoji. Potpunu podršku bez ikakve zadrške. Dajemo mu punu podršku zbog napada na integritet njegove obitelji jer to što se događa kolegi Grmoji je nečuveno. I osobno sam imamo situaciju kad mi je moja obiteljska kuća u Šibeniku napadnuta i znam kako se kolega Grmoja osjeća. Međutim, s ovog mjesta mu evo želim dati uz podršku, malo ga i ohrabriti i reći glavu gore, pravda je na našoj strani i pobijedit ćemo. S druge strane moram mu dati i podršku vezano uz temu koju je on aktualizirao. Dakle radi se o tzv. LGBTIQ propagandi. I ste strane smo mi Hrvatski suverenisti uvijek bili jasni i ovaj puta ćemo biti jasni. Dakle, ta prikrivena ili javna propaganda LGBT zajednice je nedopustiva i ste strane i kolega Petrov i kolega Grmoja imaju punu podršku od strane Hrvatskih suverenista naravno i od mene osobno.
Neke stvari je najlakše zakamuflirati i ne reći ih jasno ali ja ću ih ovaj put kao i obično izgovoriti onako kako ja to znam. Postoji nekakvo naravno ponašanje iz kojeg smo svi mi proistekli, rezultat smo tog naravnog ponašanja, veze između naših roditelja koji su uvijek bili i bit će muškarac i žensko, muškarac i žena. A imamo neko ponašanje koje to nije i iz njega nikad neće proisteći novi život i to je ona glavna informacija, glavna činjenica koju mi i s ove govornice, iz medija, u školama, moramo stalno servirati djeci i svima.
Ovdje moram naglasiti drugu činjenicu da me se ne bi krivo shvatilo. Svaki čovjek je jednako vrijedan, svaki čovjek bez obzira na boju kože, na vjeroispovijest, međutim svako ponašanje nije jednako vrijedno i to je ono što mi moramo kao političari i kao odgajatelji, kao roditelji i kao društvo naglašavati, svako ponašanje nije jednako vrijedno.
Danas u jednom liberalnom društvu svatko može raditi što god hoće, ali ja ću ovdje naglasiti ono što je jako bitno, nečija sloboda prestaje tamo gdje počinje sloboda drugog pojedinca. I zapitajmo se kako će europsko društvo na ovaj način izgledati za koje 10-ljeće, za koje 100-ljeće, hoće li uopće postojati?
Također s ovog mjesta da me se ne bi krivo shvatilo moram naglasiti da osuđujemo svako nasilje i sram bilo svakoga koji je ikada dignuo ruku na nekoga zbog toga što je netko različit i to je nedopustivo. Međutim, sram bilo i sve one koji šute i ne žele reći istinu da svako ponašanje nije jednako vrijedno. Štitimo svakog pojedinca, ali naglasimo i ovu drugu činjenicu.
Europsko društvo se lomi, lomi se na jedan konzervativan dio i liberalan dio. Teme koje lome društvo su tema zaštite života koja je eto aktualizirana u Europskom parlamentu, tema prava LGTB zajednice, tema migracija. Evo mene raduje što ćemo mi Hrvatski suverenisti iduće 3.g. u Europskom parlamentu imati jednog pravog kršćanskog aktivista Ladislava Iličića koji će se boriti za promociju ovih vrijednosti, kršćanskih vrijednosti, konzervativnih tema. To je borba koja će trajati, ali svi mi koji smo svjesni što je dobro, a što nije ne smijemo odustati.
Iz toga i za kraj još jednom podrška Nikoli Grmoji u njegovom nastojanju da se razotkrije i spriječi LGBT propaganda”.

Recommended Posts