‘Spremni za bolji Split’

Split, 17. travnja 2021. – Na konferenciji za medije na Rivi predstavljen je kandidat za gradonačelnika Splita Marijo Popović koalicije “Ujedinjena desnica” koju čine Hrvatski suverenisti i Hrvatska stranka prava.

Pod sloganom ‘Spremni za bolji Split’ uz podršku predsjednika Hrvatskih suverenista, saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića, Marijo Popović je predstavio svoju kandidaturu, te istaknuo: Koalicijom naziva Ujedinjena desnica smo zapravo htjeli poručiti da jedina istinska politička opcija koja će se na ovim izborima pojaviti na desnom spektru jesu koalicija HSP-a i Hrvatskih suverenista. Splićani znaju reći da nemaju za koga glasovati, ali da je ovaj put drukčije, “Ujedinjena desnica” je jedina istinska državotvorna i kršćanska koalicija koja propagira vrijednosti koji su temelji hrvatskog društva.

Svjedoci smo načina vladanja u Splitu proteklih godina, raznih trgovačkih i trgovinskih koalicija. Posljednje četiri godine smo i svjedoci na što se svela uloga Gradskog vijeća, koje je najvažnije tijelo, značaj i uloga vijećnika je obezvrijeđeno, zaključio je Popović.

Predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović je istaknuo: Gradska uprava neće biti dostupna samo onima s određenom članskom iskaznicom kao do sada – Zekanović je poručio da postoji puno opcija koje se natječu, ali ako ih pitate orijentaciju, reći će desni centar ili lijevi. Mi kažemo da jesmo desno. Neka građani Splita izaberu gradonačelnika koji im je najsličniji, ako su to ovi što nisu jasni, onda njih, ako je to Popović i koalicija Ujedinjena desnica, onda će izabrati pravog.

Recommended Posts