Osnovani suverenisti Varaždina

U četvrtak, 11. ožujka 2021. godine, u dvorani Hotela Varaždin održane su Skupštine ogranka Hrvatskih suverenista Grada Varaždina i Općine Trnovec Bartolovečki.

Za predsjednika ogranka za grad Varaždin izabran je Dominik Klemenčić, mag.oec., za njegovog zamjenika Domagoj Kolar,prof., a za predsjednika ogranka za Trnovec Bartolovečki Mišo Džeko, mag.inf..

Skupštinu su pozdravili Hrvoja Zekanovića, predsjednika Hrvatskih suverenista i Ladislava Ilčića, budući europarlamentarac. Zekanović je u svom govoru istaknuo kako su suverenisti autentična opcija s jasnim stavovima. Izrazio je veliko zadovoljstvo što suverenisti rastu i jačaju na sjeveru hrvatske, a osobito je zadovoljan velikim brojem mladih ljudi.

U nedjelju će Hrvatski suverenisti u Ludbregu osnovati ogranak za grad Ludbreg i za općinu Mali Bukovec. Hrvatski suverenisti, koji okupljaju i stranke Hrast i Hrvatsku konzervativnu stranku, svakako su rastuća politička opcija. Snagu temelje na brojnim mladim i obiteljskim ljudima koji su spremni svoja znanja i uspješnost u profesionalnom i obiteljskom životu staviti u službu svojih lokalnih zajednica, kako bi konkretan život pojedinaca i obitelji u Varaždinu bio što kvalitetniji.

Hrvatski suverenisti očekuju odličan rezultat na predstojećim lokalnim izborima s obzirom na to da su njihovi članovi već uspješno obnašali mandate u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini, a sad na izbore izlaze na puno jačoj platformi Hrvatskih suverenista.

Izborni program za grad Varaždin i županiju bit će predstavljen nakon Uskrsa.

Recommended Posts