Ključno pitanje u politici je: „Što bismo u pojedinom resoru trebali učiniti da život u Hrvatskoj bude bolji, ne samo u ova vremena nego i inače?”

O tome je dobro razgovarati. Rado bismo čuli što mislite o našim prijedlozima i rado bismo čuli vaše. Upravo zato mi, Hrvatski suverenisti, u sklopu projekta Europskog kršćanskog političkog pokreta (ECPM), organiziramo webinare o različitim temama na kojima će, uz vodeće ljude Hrvatskih suverenista sudjelovati i drugi stručnjaci te svi zainteresirani.

Webinar je svojevrsna tribina preko weba. Svaki će webinar trajati jedan sat, a na svakom ćemo obrađivati jednu temu odnosno jedno područje. Na početku će nas nekoliko uvodničara uvesti u temu, a nakon toga su pitanja i rasprava.

Webinari će se održavati preko platforme zoom, a o tehničkim detaljima i točnom vremenu održavanja pojedinog webinara obavijestit ćemo sve koji se prijave.

Vjerujemo da je ovo dobar način komunikacije u vremenima kad mnogo vremena provodimo kod kuće i kad nemamo neke druge fiksne obaveze, pogotovo u večernjim satima,.

Srdačno vas pozivamo da se priključite i da proslijedite ovaj poziv svima za koje mislite da bi ih zanimao!

OVDJE se možete prijaviti i odabrati teme koje Vas zanimaju odnosno webinar u kojem ćete sudjelovati.