“U Hrvatskim suverenistima prepoznala sam otvorenost za sve ljude koji žele dobro Hrvatskoj. Sviđa mi se ovaj entuzijazam i vjerujem da zajedno možemo učiniti puno dobrih stvari!”

10. IvanaPavić

Doktorica znanosti i specijalist patološke anatomije, Glavama tajnica Europske paraodbojkaške federacije rođena je 30. srpnja 1974. godine u Osijeku gdje je završila osnovnu i srednju školu. U Zagreb dolazi 2001. gdje na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu završava doktorski studij Biomedicine i zdravstva a 22. travnja 2015. uspješno brani doktorsku disertaciju “Značenje imunohistokemijske izraženosti FHIT-a, EGFR-a i BCL-a u bolesnika s oralnim lihenom planusom”. Specijalizaciju iz patološke anatomije odradila je u četverogodišnjem razdoblju od 2006. do 2010. godine, nakon čega je postala specijalistica patološke anatomije u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, gdje radi i danas. Uz sve to, znanstvena je suradnica na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je obučena za voditeljicu Europskih projekata 2018.

Uz profesionalnu karijeru Ivana Pavić strastvena je sportašica i veliki obožavatelj odbojke s kojom se bavila od devete do 18. godine. Nakon ozljede sudi posvećuje se suđenju i sudi u utakmicama nacionalne odbojkaške lige od 1992. 2015. godine. Iste godine izabrana je za predsjednicu Hrvatskog saveza sjedeće odbojke te zajedno s Izvršnim odborom HSSO-a kreira smjer u kojem se kreće sjedeća odbojka u Hrvatskoj. Na toj dužnosti bavi se planiranjem troškova reprezentacija – muške i ženske, skrbi o edukaciji trenera, sudaca, medicinskih klasifikatora, organizira mnoge nacionalne i međunarodne turnire čiji su domaćini klubovi – dvanaest klubova u Hrvatskoj. Uz navedeno izrađuje projekte u kojima se financiraju za razna natjecanja i unapređenje sjedeće odbojke u svrhu povećanja broja članova. Pavić je vrlo aktivna na društvenim mrežama te je službena predstavnica na svim europskim i svjetskim skupštinama, kao i u skupštini Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Uz sve profesionalne aktivnosti i hobije, Ivana Pavić ponosno ističe: Moje najveće veselje i ponos je moje dijete u koje sam, vjerujem, usadila dobrotu, razumijevanje, toleranciju i izgrađujem je u osobu koja je otvorena prema svim kulturama, no u isto vrijeme i sklona propitkivanju“.

  • Od listopada 2010. – do danas – Specijalist patološke anatomije
  • Od rujna 2005. Srpanj 2006. – Doktor obiteljske medicine u ambulanti dr.Mirjana Ričko, Hrašćina Trgovišće